LITTLE KNOWN FACTS ABOUT بیماری پسوریازیس مسری است؟.

Little Known Facts About بیماری پسوریازیس مسری است؟.

Little Known Facts About بیماری پسوریازیس مسری است؟.

Blog Article

علت این امر مشخص نیست اما می‌توان عوامل ژنتیکی، محیطی و سیستم ایمنی را موثر دانست. جنسیت تاثیری روی بروز بیماری ندارد اما افراد مسن نسبت به جوانان بیشتر در معرض ابتلا هستند.

قارچ پوستی می‌تواند در انواع مختلفی بروز کند، هر کدام با ویژگی‌ها و محل‌های خاصی روی بدن. در اینجا به برخی از شایع‌ترین انواع قارچ‌های پوستی اشاره می‌کنیم: تینیا پدیس (قارچ پای ورزشکاران) این نوع قارچ عمدتاً کف پاها و فضای بین انگشتان پا را تحت تأثیر قرار می‌دهد. نشانه‌های آن شامل خارش، سوزش و پوسته‌پوسته شدن است. تینیا کروریس (قارچ کشاله ران) این نوع عفونت در ناحیه کشاله ران رخ می‌دهد و باعث خارش، سوزش و ظهور لکه‌های قرمز می‌شود. تینیا کورپوریس (قارچ بدن) این نوع قارچ بر روی سطح بدن گسترش می‌یابد و معمولاً باعث بروز حلقه‌های قرمز و خارش‌دار می‌شود. تینیا کاپیتیس (قارچ پوست سر) این نوع بیشتر روی پوست سر اثر می‌گذارد و می‌تواند منجر به ریزش مو، شوره سر و لکه‌های قرمز روی پوست سر شود.

اما سایر عوارض شامل بی‌قراری، بی احساسی، تپش نامنظم قلب، ممکن است در ابتدا نمایان شود.

بستری در بیمارستان : در صورتی که بیمار به خود بیماری پسوریازیس از چی میاد آسیب بزند و یا فضای خانه جهت نگهداری نامناسب باشد، بیمار باید در بیمارستان بستری شود.

در حدود یک نفر از هر سه نفر افرادی که اقوام نزدیک آن‌ها به پسوریازیس مبتلا بوده‌اند، به این بیماری مبتلا می‌شوند.

در دکترتو علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره آنلاین دکتر پوست و مو وجود دارد.

علت این بیماری هم نامشخص است و تا حد زیادی ارثی است. با انجام اقدامات ساده‌ای مثل پوشیدن دستکش، کوتاه نگه داشتن ناخن‌ها، استفاده از کرم‌های مرطوب کننده ناخن می‌توانید از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنید.

روانشناسیمشاوره خانوادهاسکیزوفرنی، شناخت انواع و علائم اسکیزوفرنی و روش های درمان

مسری است و روی قسمتی از ناخن‌ها به‌خصوص ناخن پا تاثیر می‌گذارد.

فقط با چند تا مروارید این گل زیبا رو برای تزیین روی لباست درست کن !

در صورت مصرف همزمان این دارو با داروهای کاهنده فشار خون، الکل و دیازپام احتمال بروز هیپوتانسیون افزایش می‌یابد.

سلول‌های پوستی جدید معمولا هر ۲۸ تا ۳۰ روز یکبار رشد می‌کنند. در افراد مبتلا، سلول‌های جدید هر سه تا چهار روز یکبار رشد کرده و به سطح پوست می‌آیند و همین امر باعث قرمز شدن پوست، ناخن و یا سایر اندام‌های بدن می‌شود.

هذیان گویی : بیمار ممکن است کلمات بی معنا و بدون ارتباط را به زبان بیاورد

متخصص پوست برای درمان پسوریازیس ناخن داروهای دایونکس، استروئیدهای تزریقی (داخل ناخن) و موضعی و داروی پروتوپیک پیشنهاد می‌دهد.

Report this page